inapoi la cumparaturi vezi cosul
Despre editura

Dragi prieteni,

Va anuntam cu bucurie ca, incepand din luna iulie 2015, suntem si editura. Din dorinta de a da viata tuturor ideilor si proiectelor noastre pentru copii, am decis sa infiintam o ambitioasa casa de editura. Primele aparitii proprii sunt disponibile in libraria virtuala: seria de CD-uri "In drum spre gradinita si scoala" (edutaining), noua carte "Fintifliuşcă merge la şcoală", felicitarile muzicale personalizate, "Supercaietul cu exercitii si activitati verzi" vol.1 si 2, "Gusta curcubeul in fiecare zi" - joc magnetic inspirational, "Yummy Stories" - audiobook.

 colectia Copilul Verde

Toate aparitiile sunt dedicate copiilor, parintilor si unui stil de viata sanatos.

Asteptati-va la produse de calitate, cu eficienta demonstrata, atractive pentru copii si folositoare pentru parinti. Echipa noastra este formata exclusiv din profesionisti talentati care iubesc copiii si copilaria. Fiecare carte, joc sau CD este rezultatul unei munci responsabile, facute cu mare drag. Mesajul si impactul produselor noastre este intotdeauna unul pozitiv, promovand dragostea fata de oameni si natura, ecologia, alimentatia sanatoasa, viata activa, lectura, echilibrul, optimismul.

Nu va promitem carti cu 2 ron, deoarece calitatea are pretul ei. Nu va promitem nici basme care promoveaza violenta si discriminarea, carti cool care indeamna elevii la chiul si minciuna sau carti despre cruditati care prezinta fructele din Thailanda dar nu pe cele salbatice romanesti. Va promitem carti si CD-uri cu folos, din care copiii invata lucruri pozitive, pentru un start bun in viata. Din respect pentru cititori, toate aparitiile vor beneficia de o descriere detaliata si deseori un film de prezentare, astfel incat fiecare parinte sa aleaga produsele cele mai potrivite nivelului de dezvoltare si preocuparilor copilului.

Produsele Copilul Verde vor fi disponibile exclusiv pe site-ul nostru, http://librarie.copilulverde.ro. Nu le veti gasi in librarii. Cumparand cartile si CD-urile direct de la creatorii  lor, ajutati la dezvoltarea catalogului si aparitia a noi si noi produse inedite, de inalta calitate. In plus, ca membri ai comunitatii Copilul Verde veti avea numeroase avantaje. Amanunte, in curand.

Copilul Verde

Lucrand zi de zi cu prescolari, scolari si parintii lor, ne straduim sa le intelegem nevoile reale si sa le oferim aparitii editoriale de calitate, contribuind la dezvoltarea armonioasa a copiilor, din punct de vedere intelectual, emotional, social, etic si fizic. Ne gasiti oricand produsele in libraria virtuala si in sectiunea Distractie, grupate pe categorii.

Daca impartasiti valorile noastre, ne puteti sustine dand vestea mai departe, recomandand Colectia Copilul Verde familiei, prietenilor si colegilor. Va multumim pentru increderea aratata si sustinere.

Cu entuziasm,

semnatura

 pedagog, autor, fondator


Hrana + Educatie + Distractie