inapoi la cumparaturi vezi cosul
Prieteni Verzi

Bine ai venit!

Iata echipa noastra, formata din profesionisti care exceleaza in domeniul lor si care impartasesc aceleasi valori. Suntem ca un trib unit, un grup social convins ca viata se traieste... natural. Impreuna crestem Copilul Verde, astfel incat acest proiect educational sa fie bine pus la punct, eficient si atractiv. 
Prieteni Copilul Verde

Maria Varga
este nutritionist si dietetician certificat (Facultatea de Nutritie si Dietetica din Timisoara si Universitatea Cornell din New-York), mama, cu experienta in nutritie pediatrica si educatie nutritionala. Sustine programe educationale in gradinite si scoli, asigura consultanta in intocmirea meniului pentru numeroase institutii scolare din toata tara, ofera programe personalizate si consultatii pentru parinti si educatori in cadrul cabinetului privat. Impreuna vom realiza articole, interviuri, filme, retete si ateliere.

Sabina Dumitrescu este psiholog si psihoterapeut (Facultatea de Psihologie, Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti), mama, specialist in consiliere psihologica, psihoterapie integrativa, psihologia muncii. Sustine ateliere si cursuri pentru viitorii si proaspetii parinti si va asteapta la cabinetul sau din Bucuresti. Printre proiectele noastre comune se vor numara articole, interviuri, cursuri pentru parinti (hranirea constienta, provocarile diversificarii, abordarea refuzurilor hranei s.a).

Gradinita Montessano din Bucuresti este o gradinita unica, avand la baza un concept de educatie Montessori integrat cu educatie pentru sanatate. Este prima insitutie scolara din Romania care a inclus cursul multidisciplinar Copilul Verde in curriculum. Experienta saptamanala de aici este extrem de pretioasa, ajutand la perfectionarea si dezvoltarea proiectului.

t e a s e r au pus in practica sutele noastre de idei si au realizat acest site cu maxima acuratete si bun gust, facandu-l usor de navigat, structurat, clar si atractiv. Contacteaza-i oricand pentru proiecte de web, sunt o echipa minunata. 

Verde Bun este o ferma bio din Iasi care ofera fructe si legume ca odinioara, folosind seminte autentice si ingrijind pamantul si plantele prin metode naturale, cu multa daruire. Echipa sa este de asemenea preocupata de educatie, implicandu-se in diferite ateliere si evenimente dedicate copiilor. Asteapta-te la proiecte comune in curand!

Cristina Topolski este graphic designer cu experienta, creatoarea logourilor Copilul Verde si Copilul Verde TV. Ne ofera voluntar consultanta grafica si ajutor practic atunci cand avem nevoie, astfel incat site-ul nostru sa fie atractiv si estetic. Nu numai grafica este pasiunea ei ci si stilul de viata sanatos. Poti conta si tu pe ea!  

Cristi Ionescu este “vocea oficiala” a Copilului Verde (comentarii filme, promo-uri, spoturi). Joaca rolul de povestitor si cantautor in povestile noastre (il vei auzi in curand pe CD-urile Copilul Verde). Daca ai nevoie de o voce foarte buna si chiar de un spot cap-coada, e alegerea perfecta.  

Anda Cofaru este ilustratorul primei carti din colectia Copilul Verde (ce va aparea in curand) si iti va oferi in viitorul apropiat planse de colorat inedite in sectiunea Distractie. Anda iubeste legumele si fructele, deci le deseneaza cu mare drag! Stai sa vezi cum a dat viata personajelor din cartea noastra!

Aceasta este echipa de astazi a Copilului Verde, formata din oameni deosebiti, profesionisti care cred in aceleasi valori si sunt proactivi. Impreuna facem lucruri frumoase si ambitioase, derulam proiecte serioase prin care cat mai multi copii din Romania (si nu numai) sa beneficieze de o nutritie echilibrata si un stil de viata sanatos.

Multumesc tuturor pentru sustinere si implicare!


Luminita Alexandru
pedagog, autor si gradinar organic

fondator Copilul Verde

 

Parteneri media:

fruitish we

 

Parteneri Copilul Verde