inapoi la cumparaturi vezi cosul
Enciclopedia vegetala
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ce sunt si cum se prepara quinoa si kale? Dar carob si amaranth? De ce sunt importanti germenii si vlastarii? Care produse din soia sunt sanatoase? Putem spala cu nuci de sapun? Ce buruieni sunt comestibile? Ce gasim de mancare in padure? Aici afli esentialul despre toate vegetalele utile pentru hrana, igiena si ingrijire naturala. Scotoceste bine!
Enciclopedia vegetala
Mazarea
Mazarea
(Pisum sativum)

Mazarea  este una dintre legumele preferate de copii, hranitoare si generoasa in bucatarie. Varietatea verde si  dulce, cu boabe fine, poate fi consumata si cruda. Usor de cultivat primavara si toamna chiar si in spatii mici, poate fi un proiect de gradinarit extrem de atractiv pentru copii, cu rod in doar 3 luni. 

 

Migdalele
Migdalele
(Prunus dulcis)

Care e difierenta intre migdalele dulci si cele amare? Care sunt otravitoare? Cum adica migdalele sunt pasteurizate? La ce sunt bune migdalele? Cum se folosesc corect? Click si afla raspunsurile.