inapoi la cumparaturi vezi cosul
Enciclopedia vegetala
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ce sunt si cum se prepara quinoa si kale? Dar carob si amaranth? De ce sunt importanti germenii si vlastarii? Care produse din soia sunt sanatoase? Putem spala cu nuci de sapun? Ce buruieni sunt comestibile? Ce gasim de mancare in padure? Aici afli esentialul despre toate vegetalele utile pentru hrana, igiena si ingrijire naturala. Scotoceste bine!
Enciclopedia vegetala
Chia
Chia
(Salvia columbariae, S. hispanica)

Seminte super-nutritive, considerate superalimente, bogate in proteine, fibre, antioxidanti dar si calciu, fier, potasiu, magneziu. Potrivite pentru copii si intreaga familie. Usor de introdus in alimentatia de zi cu zi, pentru sanatatea inimii, rezistenta la efort, capacitate de concentrare, digestie optima si multe alte beneficii.

Cartoful
Cartoful
(Solanum tuberosum)

Afla beneficiile consumului de cartofi dar si precautiile. Cum se prepara corect? De ce nu sunt sanatosi cartofii prajiti? Cand sunt toxici cartofii?

Chlorella
Chlorella

Chlorella este o alga unicelulara foarte folositoare omului, considerata supliment alimentar sau superaliment. Creste in lacuri sau este cultivata (inclusiv ecologic) in bazine speciale. Este probabil cea mai mica planta comestibila de pe Terra.