inapoi la cumparaturi vezi cosul
Enciclopedia vegetala
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ce sunt si cum se prepara quinoa si kale? Dar carob si amaranth? De ce sunt importanti germenii si vlastarii? Care produse din soia sunt sanatoase? Putem spala cu nuci de sapun? Ce buruieni sunt comestibile? Ce gasim de mancare in padure? Aici afli esentialul despre toate vegetalele utile pentru hrana, igiena si ingrijire naturala. Scotoceste bine!
Enciclopedia vegetala
Agar (agar-agar, China grass, Kanten)
Agar (agar-agar, China grass, Kanten)
(Gilidium amansii, G.corneum, G. cartilagineum)

Agar denumeste generic 8 varietati de alge marine rosii (agarofite) din care se prepara agar-agar, un gelifiant vegetal cu multiple beneficii pentru sanatate, o alternativa mult mai atractiva decat gelatina animala care este facuta din cartilaje, ligamente, tendoane, oase de vitel, cal si desigur porc