inapoi la cumparaturi vezi cosul

Cauti carti care conteaza? Autori respectati si valorosi? Vrei sa vezi filme importante despre nutritie si ecologie? Cauti site-uri si blog-uri de la care ai ce invata? Te-ai saturat de mediocritatea online? Iti doresti sa te informezi din surse sigure? Urmareste link-urile si recomandarile noastre. Vei descoperi informatii utile si lucruri care conteaza.

Copii care au schimbat lumea
Katie Stagliano: un copil care hraneste mii de oameni flamanzi
Katie Stagliano: un copil care hraneste mii de oameni flamanzi

In 2008, in Summerville (US), o fetita extraordinara de 9 ani a adus acasa de la scoala un mic rasad de varza. L-a plantat si ingrijit atat de bine, incat acesta a crescut intr-o varza uriasa de 18 kg. “Am stiut ca varza mea e speciala si are nevoie de un camin special”. Katie a donat varza unei cantine si 275 de oameni defavorizati au mancat o supa hranitoare.

Alexandra Scott:  la doar 4 ani, in ajutorul copiilor cu cancer
Alexandra Scott: la doar 4 ani, in ajutorul copiilor cu cancer

In 1996, “Alex” din Manchester (US) a fost diagnosticata cu cancer, chiar inainte de prima ei aniversare. S-a dovedit o luptatoare si, contrar parerilor doctorilor care spuneau ca nu va mai putea merge, ea s-a straduit sa invete si sa o faca. La 4 ani a primit un transplant de celule stem si la iesirea din spital a cerut sa aiba un stand cu limonada de vanzare. “Vreau sa dau banii obtinuti doctorilor, ca sa ajute si alti copii, asa cum m-au ajutat pe mine”. Astfel, ea a colectat 2.000 de dolari intr-o singura zi apoi a primit ajutorul a numerosi oameni din lumea intreaga care au urmat-o, an de an. In 2004, la 8 ani, cand Alexandra a pierdut lupta cu cancerul, cauza ei stransese peste 1 milion de dolari. Fundatia Alex’s Lemonade Stand a fost initiata in 2005 de catre parintii ei si ii sustine in continuare viziunea, strangand peste 65 milioane de dolari pana in prezent pentru proiecte de cercetare, ajutorarea familiilor cu acest diagnostic, tratamente si preventie. Implica-te si tu! Adopta un stil de viata sanatos si invata-i si pe altii sa o faca! O dieta bogata in vegetale proaspete este cea mai buna masura de prevenire a cancerului. Sursa foto: Alex’s Lemonade Foundation.