inapoi la cumparaturi vezi cosul

Vrei sa afli de ce cursurile Copilul Verde sunt atat de eficiente? Te intereseaza trucuri si idei pentru diverisifcarea meniului copilului tau? Vrei sa fii mai convingator cand ii propui alimente sanatoase? Citeste si aplica acasa!

Evenimente
In tabara cu Copilul Verde - Vara 2017
In tabara cu Copilul Verde - Vara 2017

Tabara de familie, cu hrana sanatoasa, ateliere Copilul Verde, ateliere Montessori (pentru copii si parinti), activitati cu actori, plimbari cu calutii si alte surprize.

Ceremonia de Absolvire a Cursului Copilul Verde 2015
Ceremonia de Absolvire a Cursului Copilul Verde 2015

Vineri, 3 iulie 2015, a avut loc Ceremonia de Absolvire a Cursului Copilul Verde. 34 de copii de la Gradinita Montessano s-au bucurat de o excrusie de neuitat la Corbeanca, vizitand o gradina organica, bucurandu-se de soare, iarba, fructe, legume, fluturi. Ei au primit diploma de absolvire si floarea de echinacea.

Cum a fost la Atelier Special 01 - 12 iulie 2014
Cum a fost la Atelier Special 01 - 12 iulie 2014

Prima intalnire "de lucru" cu adulti din seria Atelier Special: deserturi sanatoase. Include VIDEO! Am preparat doua specialitati Copilul Verde, torta dolce cu fructe de padure si cvas de corcoduse si trandafiri. Invitata zilei a fost Ayanna, de 6 ani, absolventa a cursului Copilul Verde. Au participat mamici, viitoare mamici si o bunica, preocupate de un stil de viata sanatos.

Join The Tribe 2014 - intalnirea anuala cu parintii Montessano
Join The Tribe 2014 - intalnirea anuala cu parintii Montessano

Pe 27 iunie 2014 ne-am intalnit cu parintii elevilor cursului predat la Gradinita Montessano din Bucuresti. Afla despre ce am discutat si ce-am facut interesant!

Ziua Pasarilor 2014
Ziua Pasarilor 2014

Pe 27 aprilie 2014, intre orele 11.00-17.00, va invitam la Ziua Pasarilor, un eveniment de green parenting, la Palatul Mogosoaia, zona de picnic, sa sarbatorim primavara si pasarile. Sunt asteptate familiile cu copii si toti cei care iubesc natura, miscarea in aer liber si un stil de viata sanatos. Ca partener al evenimentului, Copilul Verde va inveseli standul prietenilor de la Cosul de Legume cu mai multe sculpturi si decoratiuni din cruditati.

Lansari, cursuri, ateliere
Lansari, cursuri, ateliere

Aici vei afla toate detaliile despre evenimentele noastre: lansarile cartilor si CD-urilor Copilul Verde, ateliere de weekend si vacanta, cursuri de invatare experientiala si stil de viata sanatos. Vei avea ce vedea, gusta, asculta, citi, experimenta!