inapoi la cumparaturi vezi cosul

Vrei sa afli de ce cursurile Copilul Verde sunt atat de eficiente? Te intereseaza trucuri si idei pentru diverisifcarea meniului copilului tau? Vrei sa fii mai convingator cand ii propui alimente sanatoase? Citeste si aplica acasa!

Cursuri si ateliere in Bucuresti
Atelier special 01 - Dulciuri sanatoase
Atelier special 01 - Dulciuri sanatoase

Sambata, 12 iulie 2014, intre orele 11.00-12.30 - atelier cu doua delicii sanatoase (raw): torta dolce cu fructe de padure si cvas de corcoduse si trandafiri (bautura racoritoare probiotica). Pentru mamici, bunici dar si tatici preocupati de un stil de viata sanatos. Locatia: Gradinita Montessano, in strada Ipotesti nr.23, sect.4 Bucuresti. Locuri limitate!

Ateliere de weekend pentru copii si parinti
Ateliere de weekend pentru copii si parinti

Iti doresti o activitate speciala pentru weekend? Vino la atelierele noastre fascinante! 1 copil + 1 parinte fac echipa si se joaca impreuna cu fructe si legume dar si cu sunete, culori, lumina… Tu si copilul tau va veti folosi la maxim toate simturile, veti invata lucruri noi, veti manca multe bunatati si va veti distra impreuna cu noi

Curriculum Copilul Verde
Evenimente
In tabara cu Copilul Verde - Vara 2017
In tabara cu Copilul Verde - Vara 2017

Tabara de familie, cu hrana sanatoasa, ateliere Copilul Verde, ateliere Montessori (pentru copii si parinti), activitati cu actori, plimbari cu calutii si alte surprize.

Lansari, cursuri, ateliere
Lansari, cursuri, ateliere

Aici vei afla toate detaliile despre evenimentele noastre: lansarile cartilor si CD-urilor Copilul Verde, ateliere de weekend si vacanta, cursuri de invatare experientiala si stil de viata sanatos. Vei avea ce vedea, gusta, asculta, citi, experimenta!