inapoi la cumparaturi vezi cosul
Oferte si gratuitati

Atentie! Libraria online s-a mutat! Incepand de la 02.10.2016 o gasiti la aceasta noua adresa: librarie.copilulverde.ro. Va asteptam!

Oferte si gratuitati
Pachet
Pachet "In drum spre gradinita si scoala" 3+4 gratuit
Economisiti 31 lei

Aveti deja volumele 1 si 2? Puteti achizitiona acum volumul 3 si primiti volumul nr.4 GRATUIT. Nu ratati oferta! Veti plati doar 31 de ron, in loc de 62 de ron. Rasplatim fidelitatea!

Pachet
Pachet "In drum spre gradinita si scoala" 1+2+3+4 gratuit
Economisiti 31 lei

Nu rata oferta! Seria de CD-uri educative si distractive pentru copii - pachetul promotional 1+2+3+4 gratuit. Vei plati doar 97 de ron, in loc de 128 de ron.

Pachet
Pachet "In drum spre gradinita si scoala" 2+3+4 gratuit
Economisiti 31 lei

Aveti deja volumul 1? Puteti achizitiona acum volumele 2+3 si primiti volumul nr.4 GRATUIT. Nu ratati oferta! Veti plati doar 62 de ron, in loc de 93 de ron.

Happy Birthday - CD gift - 2 copies offer
Happy Birthday - CD gift - 2 copies offer
Pachet 2 felicitari muzicale personalizate in limba engleza

Vrei sa comanzi 2 exemplare din felicitarea personalizata in limba engleza (unul pentru sarbatorit si unul pentru cineva special, de exemplu bunicii)? Beneficiezi de 33% reducere. Order 2 English copies with 33% discount.

Happy Birthday - CD gift - 3 copies offer
Happy Birthday - CD gift - 3 copies offer
Pachet 3 felicitari muzicale personalizate in limba engleza

Vrei sa comanzi 2 exemplare din felicitarea personalizata in limba engleza (unul pentru sarbatorit si unul pentru cineva special, de exemplu bunicii)? Beneficiezi de 44% reducere. Order 3 English copies with 44% discount.