inapoi la cumparaturi vezi cosul
CD-uri - povesti si muzica

Atentie! Libraria online s-a mutat! Incepand de la 02.10.2016 o gasiti la aceasta noua adresa: librarie.copilulverde.ro. Va asteptam!

CD-uri - edutaining, povesti, muzica, parenting
In drum spre gradinita si scoala vol.4
In drum spre gradinita si scoala vol.4
PENTRU CLIENTII FIDELI: GRATUIT

Afla cum poti primi cadou acest CD! Peste 60 de minute de distractie si educatie - o productie originala pentru copii de la 4 ani, amuzanta si interesanta chiar si pentru adulti.

In drum spre gradinita si scoala vol.3
In drum spre gradinita si scoala vol.3

Seria de edutaining se bucura de un real succes in randul copiilor si parintilor - e timpul pentru volumul nr.3! Cu ajutorul acestui CD bilingv (in limbile romana si engleza), veti petrece peste 50 de minute amuzante, in care veti invata foarte multe lucruri folositoare.

In drum spre gradinita si scoala vol.2
In drum spre gradinita si scoala vol.2

Seria de edutaining continua cu vol.2. Pentru copii peste 4 ani. CD BILINGV! Copiii vor invata multe lucruri folositoare, printre care si limba engleza. Educatie prin distractie. Incepand de la vol.2, seria este bilingva, in timp ce vol.1 este personalizat.

In drum spre gradinita si scoala vol.1
In drum spre gradinita si scoala vol.1
Edutaining CD - PERSONALIZAT

Primul edutaining CD din Romania: educatie prin distractie. Invatare eficienta si placuta, printr-un format original care foloseste muzica, rimele, jocul si umorul. Pentru copii peste 4 ani. CD PERSONALIZAT! Personajele se adreseaza copilului, spunandu-i numele si prenumele!

Yummy Stories - CD audio - nivel avansat
Yummy Stories - CD audio - nivel avansat
Cadou: carte Yummy Stories pentru Kindle sau PC

Ti-ai inscris copilul la cursuri de engleza? Cauti carti si CD-uri de calitate? Esti la locul potrivit. Acest CD va dezvolta vocabularul copilului, il va distra si ii va stimula interesul pentru legume si fructe. Cu o coloana sonora originala si povesti amuzante, Yummy Stories este o alegere excelenta.