inapoi la cumparaturi vezi cosul
Contact

l&c

Da, avem mereu marfa faina! :) Daca te intrebi cum comanzi si cum livram, ai deja raspunsuri clare aici.

Daca ai primit un email de la noi privind expedierea si vrei sa urmaresti traseul coletului, intra aici si introdu in casuta "Tracking" numarul AWB comunicat deja in acel email.

Daca tot ai nelamuriri sau o problema legata de comanda ta/livrare, zi-ne tot la comenzi[at]copilulverde.ro. Suntem 12 de ore/zi de garda si te rezolvam rapid. Daca e musai, suna la linia cititorilor si ascultatorilor: 0726.179.537. Pentru ca suntem un club de creatori, avem un program diferit de magazinele online conventionale: luni si vineri: 9.00-15.00, marti, miercuri si joi: 14.00-19.00.

 

c&a

Da, facem ateliere eficiente! Ne gasesti in Bucuresti la gradinita Montessano, str. Parfumului nr.9, in zona Unirii. Telefon pentru inscrieri: 0740.025.505. Vrei detalii despre curriculum si evenimente? Scrie la contact[at]copilulverde.ro. Momentan nu mai desfasuram ateliere de weekend.

 

b&s

 Da, ne plac oamenii draguti! Daca vrei sa ne dai binete, sa ne spui parerea ta, vrei un interviu sau o colaborare, scrie-ne repede in formularul de mai jos. Vrei sa testam un produs ori serviciu excelent? Vrei sa sponsorizezi o viitoare carte? Ce noroc pe noi! Formularul e cheia, adica deschide usa. :)

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile noastre, nu uita sa te abonezi la newsletter. Nu te vom agasa cu mailuri zilnice ci unul-doua pe luna, strict si la obiect. Pfai, avem si FAQAfla mai multe despre  editura. Vezi toate creatiile noastre in Libraria Verde.

  Te salutam si iti trimitem un mare zambet virtual. Sa mai vii pe la noi, da?Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Nume *
E-mail *
Mesaj *
Ce culoare are iarba? *