inapoi la cumparaturi vezi cosul
Concurs

10 MAI - rezultatele concursului 25000 sunt:

 

1. Irina Bun

2. Aurora Barsan

3. bonus - vezi mai jos

concurs 25000

Raluca Maria Farcas nu a putut fi premiata deoarece la verificarea paginii de Facebook, distribuirea postarii de mai jos nu este vizibila pentru cei care nu fac parte din lista sa de prieteni, deci share-ul nu a fost public (ne pare rau, atentie la setari cand postati de pe telefon).

concurs cv

Irina Bun si Aurora Barsan vor primi cate 1 set compus din: 1 carte "Poftă de poveşti" cu CD inclus, 1 carte "Fintifliuşcă merge la şcoală" cu eBook şi 1 CD "În drum spre grădiniţă şi şcoală", care conţine povestea "Fintifliuşcă merge la şcoală" şi multe cântece, jocuri şi informaţii interesante pentru copii. Toate vin cu autograf iar prima carte are şi un sigiliu metalizat, festiv (disponibil doar pentru clienţii şi prietenii site-ului nostru).

Asteptam urmatoarele informatii printr-un mesaj privat pe Facebook: adresa postala, nr. telefon, e-mail. Premiile vor fi expediate prin curier rapid imediat ce avem datele tuturor castigatorilor. Dupa ce primi datele, Irina Bun si Aurora Barsan vor fi sunate. Daca vor raspunde corect la o intrebare referitoare la acest filmulet, vor primi un CD in plus! :)

Asa cum am promis, nr. 3 valid din lista - deci Irina Nitu (care a facut distribuire publica verificabila) - va primi o carte cu CD "Pofta de povesti". Irina, speram ca ai vizionat filmuletul!

Daca unul sau mai multi castigatori nu ne trimit datele pentru expedierea premiului (noi ii asteptam maxim 2 saptamani), premiile se reporteaza pentru urmatorul concurs.

Va multumim tuturor pentru participare si felicitari castigatorilor. In curand, un nou concurs, cu o serie spectaculoasa de CD-uri. Fiti pe faza! P.S. Nu uitati sa verificati setarile de confidentialitate la contul Facebook de pe telefon - distribuirile trebuie sa fie publice.

Pentru castigatori: va rugam ca dupa primirea premiului sa ne trimiteti un mesaj cu o poza (voi cu premiul), pentru conformitate. Felicitari si lectura placuta!

...................................................................................................

8 MAI - pentru concursul 25000, click pe imagine si aflati detaliile.

concurs

 ........................................................................................................................

 

25 aprilie

Rezultate concurs de Ziua Mondiala a Cartii

Random.org a ordonat cele 572 inscrieri care au respectat data si ora limita precum si textul comentariului. Mai jos aveti o captura cu primele 30 de pozitii (List randomizer).

Asa cum am precizat in regulamentul de mai jos, share-urile trebuie sa fie publice (sa le vada si cei care nu sunt prietenii din lista voastra) si sa aiba loc la aceeasi data cu inscrierea (deci nu azi sau maine). In urma verificarii share-urilor primilor 10 castigatori, o mare parte dintre ei nu au putut fi validati, deoarece nu am gasit pe pagina lor postarea de concurs distribuita public. Astfel, am continuat verificarile urmatoarelor pozitii de pe lista.

Numele cu verde (din imaginea de mai jos) sunt cele validate (cu share public), numele rosii sunt cele selectate de random.org dar care s-au autodescalificat, din lipsa de share. Este o situatie nedorita insa, din respect pentru toti cei care au participat, trebuie sa aplicam regulamentul si sa acordam premiile urmatorilor:

1. Ana Maria Pricop

2. Adina Tita

3. Dana Ciolacu

4. Atelierul de Zambete

5. Criss Emma

6. Jescu Maria Daniela

7. Adrian Cornila

8. Georgiana Loredana Lazar

9. Dana Daniela

10. Simona Alexandra

 

~ Felicitari castigatorilor iar celor care au ratat premiul, le transmitem sa nu fie suparati, in curand vom face un nou concurs, cu CD-uri personalizate!

~ Castigatorii din lista de mai sus sunt rugati sa ne transmita datele pentru expedierea premiului, prin mesaj privat pe pagina de Facebook (nume, prenume, telefon, adresa postala, email). Imediat ce vom primi datele, va vom expedia premiile prin curier rapid.

~ Va multumim tututor pentru participare. Mai jos vedeti primii 30 selectati, participarile validate precum si cele autodescalificate prin lipsa de share.

.............................................................................................

lista randomizer

lista validari

 

.................................................................................................

23 aprilie

Regulament concurs de Ziua Mondiala a Cartii

 

Astazi sarbatorim cartile si drepturile de autor printr-un nou concurs. Oferim 10 premii constand in cartea "Poftă de poveşti", cu CD inclus si mapa de activitati.

CARTILE VIN CU AUTOGRAF!

"Poftă de poveşti" a castigat pana acum 4 premii internationale si a imprietenit cu legumele si fructele mii de copii din Romania, SUA si Anglia. Pentru detalii despre aceasta carte, click aici.

Concurs de Ziua Cartii

Cum va inscrieti in concurs:

1. intrati pe pagina noastra de Facebook;

2. dati like & share acestei postari;

3. scrieti intr-un comentariu (daca simtiti asta, deci vrem sinceritate): "ai carte, ai parte";

Puteti sa va inscrieti pana duminica, 24 aprilie la ora 23.00.

Toate inscrierile valide vor lua parte la o tragere la sorti prin random.org luni (25 aprilie) seara, la ora 21.30 iar cei 10 castigatori vor fi anuntati aici pe site dar si pe Facebook, la postarea cu imaginea de mai sus, ca si comentariu, in jurul orei 22.00-22.30.

Premiile va fi expediate imediat dupa aflarea datelor castigatorilor, oriunde in Romania, prin curier rapid.

Castigatorii vor primi si linkul de unde isi pot descarca mapa digitala.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

Ca sa fiti siguri ca vedeti rezultatele si urmatoarele noastre concursuri, va sugeram sa faceti urmatoarea operatiune de Facebook. Intrati pe pagina noastra si apasati pe butonul Liked, apoi selectati optiunea See first. Asta inseamna ca Facebook va va arata postarile noastre cu prioritate si nu veti rata nimic. In caz contrar, veti vedea cam 2% din ce postam si s-ar putea sa ratati postari importante si utile.

  seefirst

 

 .................................................................................

4 aprilie

Rezultatul tragerii la sorti pentru concursul din 2 aprilie:

1. Morariu Maria Brindusa

Din pacate, la sesizarile participantilor, am descoperit ca rezultatul nu este valid, deoarece nu exista un share al postarii pe pagina castigatoarei. Prin urmare, premiul va fi acordat locului 2, Lena Elena. 

lena

 

Felicitari!

 

1

 

 

2 aprilie

Pentru ca astazi este Ziua Internationala a Cartilor pentru Copii, lansam un nou concurs!

concurs 24000

Va fi un premiu mare, un set complet Fintifliuşcă, constand in:

- 1 carte "Poftă de poveşti", cu CD inclus si mapa de activitati (digitala)

- 1 carte "Fintifliuşcă merge la şcoală" cu eBook cadou

- 1 cutie cu 12 creioane colorate mari

- 1 carte "Yummy Stories" in limba engleza

- 1 CD "Yummy Stories" in limba engleza

- 1 taliometru autocolant reaplicabil, cu Fintifliuşcă, pentru camera copilului

CARTILE VIN CU AUTOGRAF!

 Cum va inscrieti in concurs:

1. intrati pe pagina noastra de Facebook

2. dati like & share acestei postari

3. scrieti intr-un comentariu (daca simtiti asta, deci vrem sinceritate): "ah, ador cartile si lectura!"

Puteti sa va inscrieti pana duminica, 3 aprilie la ora 23.00.

Toate inscrierile valide vor lua parte la o tragere la sorti prin random.org luni (4 aprilie) seara, la ora 21.30 iar castigatorul va fi anuntat aici pe site dar si pe Facebook, la postarea cu imaginea de mai sus, ca si comentariu, in jurul orei 22.00-22.30.

Premiul va fi expediat imediat oriunde in tara, prin curier rapid.

 

Ca sa fiti siguri ca vedeti rezultatele si urmatoarele noastre concursuri, va sugeram sa faceti urmatoarea operatiune de Facebook. Intrati pe pagina noastra si apasati pe butonul Liked, apoi selectati optiunea See first. Asta inseamna ca Facebook va va arata postarile noastre cu prioritate si nu veti rata nimic. In caz contrar, veti vedea cam 2% din ce postam si s-ar putea sa ratati postari importante si utile.

 seefirst

.............................................................................

 

1 aprilie

Rezultate concurs "24000 de fani":

1. Ana Maria Birladeanu din Iasi

2. Doina Vitomireanu din Ramnicu Valcea

Felicitari! Asteptam datele (adresa, nr. tel., email) prin mesaj privat pe pagina de Facebook. Premiile vor fi trimise imediat ce avem datele necesare expedierii prin curier.

 

29 martie 2016

 

Astazi numaram 24.000 de prieteni pe Facebook, hai sa sarbatorim cu un nou concurs!

concurs 24000

Ce castigati:

- 2 dintre fanii nostri vor primi cate 1 set format din cartile de mai sus, cu ofertele lor (CD, mapa digitala de activitati, eBook pentru parinti si set de creioane colorate mari)

 Cum si cand se face extragerea:

- prin random.org, ca de obicei; cand: pe 31.03; rezultatele: pe 31.03, ora 22.00, ca si comment la aceasta postare despre concurs (deci urmariti pagina noastra)

Ce trebuie sa faceti pe Facebook pentru a va inscrie:

- like and share postarea de mai sus

- comment la postare cu: "vai, dar cat iubesc cartile!" :)

- va puteti inscrie pana pe 30.03 la ora 23.00

Detalii despre cartile-premiu aici.

Cand si cum se expediaza premiile: prin curier rapid, in 2-3 zile din momentul in care castigatorii ne trimit un mesaj sau email cu adresa, nr. de telefon si emailul lor;

 

Ca sa fiti siguri ca vedeti rezultatele si urmatoarele noastre concursuri, va sugeram sa faceti urmatoarea operatiune de Facebook. Intrati pe pagina noastra si apasati pe butonul Liked, apoi selectati optiunea See first. Asta inseamna ca Facebook va va arata postarile noastre cu prioritate si nu veti rata nimic. In caz contrar, veti vedea cam 2% din ce postam si s-ar putea sa ratati si marele concurs de pe 2 aprilie - Ziua Internationala a Cartilor pentru Copii, cand puteti castiga TOATE produsele in limba romana din libraria noastra! Un MARE pachet! Sa nu ziceti ca nu v-am spus...

seefirst

SUCCES!

Inapoi pe Facebook.

 

....................................................................................................

 

Concursul anterior:

 

Momentul tobelor si trambitelor!

Iata castigatorii concursului de mai jos.

castigatori

 Dupa cum vedeti, avem 6 castigatori dar de fapt 9 copii-personaje, deoarece unele mame participante au 2 copii si nu puteam face discriminari! Deci vom acorda 6 carti gratuite, 6 vouchers cu reducere de 15% in libraria noastra pentru toate produsele cu Buha si Owliver, vom efectua 6 convorbiri dar de desenat vom desena... 9 copii! :)

Castigatorii sunt rugati sa ne trimita prin email (admin@copilulverde.ro), pana la data de 30 ianuarie, o poza frontala, clara, cu copilul/copiii, de maxim 5 MB. Este ideal ca hainele folosite in momentul pozei sa fie hainele preferate si sa aiba elemente distincte (de ex palarie, fundite la codite, rochia cu buline, pantalonii cu bretele). Dupa primirea pozelor, va vom comunica daca sunt clare si daca pot fi folosite pentru a inspira desenele din carte. In cazul in care nu sunt suficient de expresive, va vom scrie si cere altele. Dupa ce va fi rezolvata problema pozelor, vom stabili de comun acord data si ora la care vor avea loc convorbirile telefonice cu Buha si Owliver via Skype. Pana atunci, aveti timp sa va instalati si setati Skype, daca nu il folositi deja. Bufnitele sunt la Londra si comunicarea va fi prin Skype (audio)! Pentru un succes maxim al convorbirilor, va vom trimite un chestionar pe care trebuie sa-l completati cu anumite informatii din viata copilului (numele parintilor, invatatoarei, leguma preferata etc).

Va rugam sa nu uitati sa faceti pozele respectand cerintele: frontale, plan intreg, ambii copii in aceeasi poza, imbracati expresiv, conform personalitatii lor.

Restul premiilor vor sosi esalonat (de ex. cartea va sosi in prima zi dupa iesirea din tipar) etc.

Va vom informa pe fiecare in parte.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Celebrele bufnite Buha si Owliver au pregatit o mare supriza.

Copilul tau poate aparea intr-o carte minunata si asta nu e tot!

 Concurs Buha si Owliver

Buha si Owliver sunt personajele de mare succes ale seriei de CD-uri audio "In drum spre gradinita si scoala" - prima serie de edutaining din Romania. In urma primului volum, care este chiar si personalizat cu numele copilului sau fratilor din casa/grupei de gradinita, am primit sute de mesaje amuzante de la parinti. Am aflat astfel cum au reactionat copiii si ne-am bucurat sa aflam ca sfaturile bufnitelor au efect iar copiii mananca mai multe legume si fructe si deprind obiceiuri sanatoase.

Cu ocazia lansarii volumului al doilea (care este si bilingv, invatandu-i pe copii si limba engleza intr-un mod superamuzant), ne-am gandit sa facem un megaconcurs pentru copiii-fani. 6 copii vor fi premiati, ba mai mult, vor deveni vedete. Iata cum:

1. Voi (parintii) intrati pe pagina noastra de Facebook, identificati topic-ul (imaginea de mai sus) si o promovati prin Like & Share apoi adaugati un comentariu cu reactia copilului la ascultarea CD-ului In drum spre gradinita si scoala, vol.2. Nu inventati, descrieti sincer ce a spus, cum a cantat sau ce fel de mancare a insistat sa-i faceti dupa aceea, ce v-a intrebat despre bufnite, etc. Daca nu aveti inca CD-ul, il puteti comanda de aici (va sugeram sa urmariti si filmul de prezentare, pentru a va convinge de calitatea produsului). 

2. Noi alegem 6 superfani ai celor doua personaje, pe baza comentariilor. "Superfani" inseamna copii care detin si chiar au ascultat CD-ul (ideal si volumul 1) si s-au distrat cu sfaturile, cantecele si povestile Buhai si ale lui Owliver. (In cazul in care va veti numara printre castigatori, va vom solicita numele de pe care ati facut comanda in magazinul online - doar astfel premiul va fi validat).

Ce oferim ca premii:

Aparitii intr-o carte, convorbiri telefonice cu Buha si Owliver, carte-cadou, voucher

 • 6 aparitii intr-o uimitoare carte cu cele doua bufnite, care va aparea in curand. Da, ati inteles bine, 6 fani vor inspira desenele a 6 personaje-copii din carte, deci, pe baza pozelor de la voi, noi va vom desena copiii (in stilul cartii) si ei vor fi eroi intr-o carte multasteptata! E clar? 6 copii care au ascultat CD-ul de mai sus vor inspira desenele intr-o carte-premiera pentru Romania. :) Atentie, desenele sunt artistice, nu vom face reproduceri 1:1 ale pozelor.
 • Tot ei vor primi cate 1 exemplar-cadou din cartea respectiva si vor avea numele tiparit pe carte, ca dedicatie speciala.
 • De asemenea, vor avea ocazia sa vorbeasca la telefon cu Buha si Owliver, via Skype, in direct de la Londra. Va imaginati cat de fericiti vor fi sa stea la taclale cu personajele indragite? Vor putea vorbi in romana dar si engleza (daca vor, in functie de nivelul de cunoastere a limbii).
 • In plus, cei 6 castigatori vor primi un voucher cu o reducere de 15% pe viata la toate produsele cu Buha si Owliver din libraria noastra online (si va avertizam, vor tot fi produse uimitoare).

Recapitulam: 6 copii vor deveni personaje intr-o carte educativa si amuzanta (vor inspira desenele personajelor-copii), vor primi cartea cadou, vor avea o dedicatie tiparita pe carte, vor vorbi la telefon cu Buha si Owliver si vor avea o reducere fara termen, la toate produsele seriei. Asta da premiu!

Cartea va fi o noua creatie a tandemului Luminita Alexandru - Anda Cofaru, multipremiat international pentru valoarea educativa si artistica a cartii "Pofta de povesti". Aceeasi echipa a lansat recent supercartea de povesti si activitati "Fintifliusca merge la scoala". Aveti astfel garantia ca premiul de mai sus este foarte valoros. 

Reguli:

 1. Concursul se desfasoara in perioada 28 decembrie 2015 - 20 25 ianuarie 2016. In aceasta perioada puteti sa va inscrieti (sa dati click like & share topic-ului pe Facebook si sa adaugati comentariul). Am prelungit perioada de inscriere datorita conditiilor meteo si intarzierilor livrarilor.
 2. Pot participa la concurs toti fanii celor doua personaje, cu exceptia membrilor echipei Copilul Verde (si a rudelor acestora, de gradul I si II). 
 3. Daca aveti deja CD-ul nr. 2, inscrieti-va repejor.
 4. Daca nu il aveti inca sau tocmai ati aflat despre el, AICI puteti sa cititi detaliile, sa ascultati fragmente si sa-l comandati.
 5. Puteti posta maxim 3 comentarii. Comentariile trebuie sa fie sincere, sa reflecte reactia de moment a copilului. Va rugam sa nu inventati - ne vom da seama (si Buha de asemenea, in cadrul convorbirii telefonice). Ne dorim sa aflam reactiile reale ale copiilor.
 6. Comentariul trebuie sa se refere neaparat la parerea copilului despre volumul al doilea. Daca adaugati si o impresie de la volumul I, acesta este un plus.
 7. Castigatorii vor fi anuntati pe 25 28 ianuarie.
 8. Vom anunta 6 castigatori si 3 rezerve. In cazul in care unul sau mai multe nume de parinti nu vor putea fi identificate in baza de clienti ai librariei online Copilul Verde, vom valida rezervele. Aceste CD-uri se comercializeaza exclusiv online , pe site-ului nostru, deci e foarte simplu sa identificam cititorii si ascultatorii fideli, pe care dorim sa-i rasplatim astfel.
 9. In cazul in care ati primit CD-ul cadou, e suficient sa ne spuneti numele persoanei generoase care vi l-a daruit. Ne veti furniza aceasta informatie dupa ce anuntam castigatorii, nu este necesar sa scrieti asta in comentariu, in prima faza de inscriere.

 Daca totul e clar, la treaba, pe Facebook! :) De-abia asteptam sa citim impresiile si reactiile copiilor. Succes!