inapoi la cumparaturi vezi cosul
Scoli si gradinite verzi

Cum ar trebui sa arate o gradinita sanatoasa? Ce criterii sa ai in vedere la alegerea scolii? Cum poti sti daca iti lasi copilul pe maini bune? Exista gradinite ideale? Ce institutii au cele mai sanatoase meniuri? Descarci de aici un checklist util si vezi reportajele noastre pe teren: unde se ofera mancarica bio, cine e in stare sa faca un meniu vegetarian atractiv, unde este hrana de calitate.

De unde stii ca ai ales o gradinita sanatoasa? Care sunt criteriile? Consulta lista de verificare

Nu stii dupa ce criterii sa alegi? Unde sa le gasesti? Ce ar trebui sa verifici inainte sa-ti lasi copilul acolo? Descarca de mai jos propunerea noastra de checklist si pleaca in cercetare. Copilul tau e prea pretios, informeaza-te bine inainte de a semna un contract de scolarizare! Succes!


Standardele propuse de Copilul Verde pot fi atinse, cu putin efort, de catre majoritatea institutiilor, iar cele private ar trebui sa fie primele pe lista, deoarece dispun de bugete mai mari. E simplu – cu cat parintii vor fi mai exigenti si implicati, cu atat calitatea serviciilor in scoli si gradinite va creste, spre beneficiul a cat mai multi copii. Consulta acum pagina 2 si criteriile privind alimentatia bogata in nutrienti, naturala, diversificata, sigura. Daca poti, sprijina-ti scoala sau gradinita de stat – orice ajutor conteaza si orice problema poate avea o solutie. Fiecare cantina (bucatarie) va putea “livra”, cu bunavointa si stiinta, mai multa prospetime, mai multa viata!

In aceasta pagina vei gasi prezentari de institutii cu adevarat Verzi – le vom descoperi si promova pentru cei care vor mai mult. Impreuna putem schimba lucrurile, putem cere mai mult pentru a primi mai mult: un mediu scolar valoros care imprima copiilor si viitorilor adulti un stil de viata sanatos. Fii si tu parte a schimbarii! Da sfara-n tara despre Copilul Verde! Iti multumim!

Descarca de aici versiunea PDF.

Colectia Copilul Verde


Hrana + Educatie + Distractie