inapoi la cumparaturi vezi cosul

Vrei sa afli de ce cursurile Copilul Verde sunt atat de eficiente? Te intereseaza trucuri si idei pentru diverisifcarea meniului copilului tau? Vrei sa fii mai convingator cand ii propui alimente sanatoase? Citeste si aplica acasa!

In tabara cu Copilul Verde - Vara 2017

Hai alaturi de noi in Tabara P.A.C.E. 2017, o vacanta de calitate pentru toata familia, cu hrana sanatoasa, ateliere speciale Copilul Verde, ateliere Montessori pentru copii si parinti, activitati distractive cu actori, plimbari gratuite cu calutii, rasfat in natura si multe surprize. Inscrierile au inceput. Afla detaliile si prinde reducerile!

in tabara cu Copilul Verde

Perioada: 25-30 iunie; 9-14 iulie 2017 (6 zile, 5 nopti);

Numar locuri: 13 familii/serie (rezerva-ti locul cat mai curand!);

Locatie: pensiunea Potcoava - Mountain Hideaway, sat Brebu, com. Runcu (Dambovita), la poalele muntilor Leaota (la 115 km de Bucuresti, 81 km fata de Brasov);

Specific: tabara de familie (copii si parinti preocupati de un stil de viata sanatos); varsta copiilor: 4-10 ani; in cazul in care intr-o familie exista si copii mai mici care nu participa la program, ei pot fi inscrisi si chiar vor beneficia de gratuitate;

Meniu: exclusiv sanatos, bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, preparat corect la fata locului; alimente integrale, naturale, fara zahar sau conservanti; indiferent de dieta, participantii se vor hrani optim (puteti opta pentru meniu omnivor, vegetarian sau vegan); fara microunde, semipreparate sau alte bazaconii daunatoare;

Cazare: in camere duble, rustice, fara TV in camera, pentru o deconectare totala; bai proprii, internet, sauna, parcare, loc de joaca; 

Organizator: Asociatia P.A.C.E. Bucuresti (Parinti in Armonie, Copii Entuziasti) - tabara nu este organizata de Copilul Verde;

 in tabara cu Copilul Verde

Activitati pentru copii: pe langa multasteptatele ateliere Copilul Verde, vor avea loc ateliere Montessori cu Aida Cretu, educator acreditat, activitati interactive cu actori profesionisti (povesti de seara, jocuri de rol, teatru, parada), plimbari cu calutii pensiunii, activitati in natura. Atelierele Copilul Verde vor fi sustinute de Luminita Alexandru, edutainer licentiat, pedagog si autor de literatura pentru copii. Copiii vor deprinde obiceiuri sanatoase, vor prepara multe bunatati si se vor distra pe parcursul a patru ateliere desfasurate dupa un curriculum inedit. Pe langa atelierele propriu-zise, copiii vor avea si alte interactiuni surpriza cu Copilul Verde, pe parcursul zilei. Urmareste pagina noastra de Facebook si le vei afla! De asemenea, da like paginii de Facebook a taberei, proaspat infiintata, pentru a fi la curent cu programul.

in tabara cu Copilul Verde

Activitati pentru parinti: invitatul taberei, profesorul universitar Marcel Capraru (cel care a introdus educatia Montessori in Romania) va sustine mai multe intalniri utile, in care va discuta despre educatia in scoala contemporana si va impartasi din experienta sa pretioasa.

Dupa cum vezi, profesorii si animatorii care interactioneaza cu copiii si parintii sunt profesionisti cu experienta si carisma. Ei vor gestiona la un nivel ridicat toate activitatile din program.

in tabara cu Copilul Verde

Pret: deoarece fiecare familie are o componenta diferita, pretul va fi calculat in functie de aceasta si vei primi de la organizator o oferta personalizata; pur si simplu trimite un email aici: contact@copiisiparinti.org sau suna la 0770.435886 si in scurt timp vei primi toate informatiile necesare si oferta cea mai avantajoasa pentru familia ta. In luna martie beneficiezi de pret early bird, adica reduceri!

De sa vii in aceasta tabara?

Daca vrei sa iti hranesti familia sanatos, daca te preocupa educatia eficienta, daca iti place natura si daca vrei sa ai parte de o vacanta de calitate (reconfortanta dar si folositoare), atunci te invitam sa afli mai multe de pe site-ul oficial al taberei. Daca esti unul dintre cititorii/ascultatorii cartilor/CD-urilor Copilul Verde sau copilul tau a participat in trecut la cursul Copilul Verde, atunci stii ca iti vom oferi o experienta de neuitat. Nu uita sa dai "like" si "see first" paginii de Facebook a taberei, pentru a fi la curent cu noutatile.

Cum te inscrii?

Suna la 0770.435886 sau scrie la contact@copiisiparinti.org. Directorul de proiect iti va oferi toate informatiile necesare (de exemplu oferta de pret personalizata), precum si formularul de inscriere. Daca te-ai hotarat deja si vrei sa descarci formularul chiar acum, click aici.

Te asteptam intr-o vacanta memorabila!

In drum spre munte sau mare

Pentru drum, nu uita sa iti iei CD-ul "In drum spre munte sau mare", cu celebrele personaje Buha & Owliver - o superproductie cu jocuri pentru masina, cantece si momente interactive inedite.


Hrana + Educatie + Distractie