inapoi la cumparaturi vezi cosul
Oferte si gratuitati

Atentie! Libraria online s-a mutat! Incepand de la 02.10.2016 o gasiti la aceasta noua adresa: librarie.copilulverde.ro. Va asteptam!

Pachet "In drum spre gradinita si scoala" 1+2+3+4 gratuit
Economisiti 31 lei

ATENTIE! LIBRARIA S-A MUTAT AICI: http://librarie.copilulverde.ro/

 

 

Nu rata oferta valabila pana la 31.12.2016! Seria de CD-uri educative si distractive pentru copii - pachetul promotional 1+2+3+4 gratuit. Vei plati doar 97 de ron, in loc de 128 de ron.

Daca ai deja 1 sau mai multe CD-uri din aceasta serie, click aici si vezi oferta care ti se potriveste.

"In drum spre gradinita si scoala" este o serie de edutaining unica in Romania. Aceste CD-uri audio fac educatie prin distractie si sunt foarte atractive si eficiente. Ele transforma drumul catre scoala sau gradinita intr-o experienta minunata si de asemenea, sunt o mina de aur pentru drumuri lungi precum excursiile dar si in gradinite si centre after school.

Pachet promotional

Orice copil de peste 4 ani va invata multe lucruri utile de la cele doua personaje haioase, bufnitele Buha si Owliver. Limita superioara de varsta? Nu exista. CD-urile sunt interesante si captivante chiar si pentru parinti. In filmul de mai jos ascultati cum suna aceste CD-uri si aflati detalii. CD-ul nr.1 este personalizat iar CD-ul nr.4 este cadou!

Aceasta serie este una originala si este disponibila exclusiv pe site-ul nostru. In rolul bufnitelor dar si autor al muzicii: actorul si muzicianul Andrei Ionescu (Londra). Texte si concept: Luminita Alexandru, edutainer licentiat in pedagogie si autor premiat international (daca ai citit "Pofta de povesti", stii de ce). Narator invitat: Cristi Ionescu.

Pentru alte detalii despre volumul 1, click aici.

Nu uita! Iti vom trimite un volum 1 personalizat cu adevarat, cu prenumele (oricate ar avea), numele copilului si chiar numele de alint. NU este un CD standard, cu prenume comune preinregistrate! Va fi personalizat SPECIAL pentru copilul tau! Acesta este un cadou memorabil pentru orice copil care il primeste.

Pentru detalii despre volumul 2 si film de prezentare, click aici.

Pentru detalii despre volumul 3 si film de prezentare, click aici.

Pentru detalii despre volumul 4 si film de prezentare, click aici.

Vrei sa afli cateva pareri ale celor care au deja aceste CD-uri? Citeste mai jos:

parerile ascultatorilor

Sau mai bine vrei sa auzi cum reactioneaza copiii cand aud de Buha si Owliver?

Periodic realizam convorbiri amuzante cu micii ascultatori - copiii au ocazia unica de a vorbi cu personajele preferate! Click si asculta-i in direct!

Acum ai 100 de motive pentru a-i darui copilului tau aceasta serie educativa si distractiva.

Adauga pachetul 1+2+3+4 in cos! Nu uita sa scrii in rubrica Mesaj din Cosul de cumparaturi prenumele si numele copilului/copiilor pentru care doresti personalizarea de la vol.1 (pot fi frati sau chiar o grupa de gradinita/scoala). 

Deoarece unul dintre CD-uri este personalizat, productia dureaza cateva zile lucratoare, maxim 6.


Hrana + Educatie + Distractie