inapoi la cumparaturi vezi cosul
Carti pentru copii si adulti

Atentie! Libraria online s-a mutat! Incepand de la 02.10.2016 o gasiti la aceasta noua adresa: librarie.copilulverde.ro. Va asteptam!

Pofta de povesti (7 povesti amuzante si educative)
carte + CD + eBook gratuit

ATENTIE! LIBRARIA S-A MUTAT AICI: http://librarie.copilulverde.ro/

 

“Pofta de povesti” este o carte amuzanta si educativa, multipremiata international, recomandata de la 4 ani. Stimuleaza pofta de mancare, de invatare si interesul pentru legume, fructe si natura. Include CD, jocuri de atentie strecurate in ilustratii si este insotita de un eBook gratuit (o mapa de activitati distractive pe care o descarci de aici). Pentru a sarbatori cel de-al IV-lea premiu international castigat, iti expediem garantat cartea cu autograf si un sigiliu metalizat festiv.

Pofta de povesti - premii

PREMIATA SI RECOMANDATA DE SPECIALISTI

“Pofta de povesti” este “Cea mai buna carte ilustrata pentru copii intre 4 si 8 ani” la Beverly Hills International Book Awards 2015, a primit distinctia Gold pentru merite exceptionale din partea Mom’s Choice Awards, a fost clasata in topul cartilor inspirationale pentru copii de catre BHBA – SUA si pe 1 septembrie 2015 a castigat medalia de argint la Readers' Favorite International Award (Children - Educational). Cartea este subiectul unei lucrari stiintifice ("The Romanian "Green Kid" Initiative - A successful project for learning proper nutrition at an early age") si a fost prezentata oficial specialistilor in cadrul Congresului  European Neefood (mai 2015). 

STIMULEAZA POFTA DE MANCARE (SANATOASA) SI POFTA DE INVATARE

Autorii cartii au lucrat indelung la realizarea sa, oferind texte captivante (Luminita Alexandru), ilustratii minunate (Anda Cofaru), lectura si muzica aparte (Cristi Ionescu). Cartea contine 7 povesti originale (6 + 1 bonus pe CD), considerate de critica literara din SUA drept “perfecte pentru citire cu voce tare”. Textele contin rime, provocari de dictie iar fiecare poveste se termina cu o scurta poezie care ii invata pe copii valori adevarate. Toate aventurile stimuleaza interesul copilului pentru joaca si explorare la soare si in aer curat. Cartea a fost scrisa in urma a sute de ateliere Copilul Verde realizate cu copii intre 3-8 ani si a fost testata si imbunatatita pe baza reactiilor copiilor.

1. Bobul de mazare si printesa 2. Fintifliusca, dinozaurul mancacios 3. Cele trei zane ale gradinii 4. Uriasul Barba-Cot a mancat morcovul tot 5. Capsunica cea laudaroasa 6. Broscoiul si varza imparatului 7. In padurea cu alune (bonus)

 STIMULEAZA ATENTIA, GANDIREA LOGICA, IMAGINATIA SI DEZVOLTA SIMTUL ESTETIC

Ilustratiile au culori vii si sunt adevarate jocuri de atentie pentru cei mici si cei mari. Conceptul grafic ii stimuleaza pe copii sa fie atenti si sa descopere multiple legume si fructe deghizate, precum si personaje principale ascunse  in mai multe povesti. Privind atent, copiii pot descoperi paduri care sunt de fapt broccoli, case care sunt ciuperci, garduri care sunt morcovi sau norisori care sunt de fapt buchetele de conopida . “Pofta de povesti” sprijina astfel familiarizarea copiilor cu legume si fructe si le starneste curiozitatea de a le gusta – un prim pas catre un meniu variat si hranitor. Combinatia de rime firesti, muzica si ilustratii de calitate ajuta la dezvoltarea simtului estetic.

Concept grafic Pofta de povesti

ANTRENEAZA MEMORIA COPIILOR MICI

Cuvintele folosite incanta urechea si este recomandata rostirea lor cu voce TARE. Vocabularul este mediu spre avansat, cu un pas inaintea mediei  grupei de varsta, fiind o provocare pentru a intelege si invata cuvinte noi si a depasi nivelul. Pentru a face experienta “Pofta de povesti” cat mai bogata, eBook-ul (mapa de activitati online) contine si un mini-dictionar pentru adultii care ii citesc copilului. Vei descoperi cuvinte, expresii cu parfum rustic pentru o atmosfera de basm autentic. 

AJUTA DEZVOLTAREA INTELECTUALA, EMOTIONALA, SOCIALA, ETICA SI FIZICA A COPIILOR

Prin povestile sale amuzante, copiii invata multe lucruri utile in joaca, fara sa observe. Afla despre legume si fructe pe care, poate, inca nu le-au acceptat. Prind drag de natura si carti. Primesc sugestii sanatoase de petrecere a timpului liber (joaca afara, gradinarit) si sugestii de diversificare. Invata lucruri esentiale privind viata si mediul inconjurator (ciclul de viata al plantelor, importanta polenizarii, rolul hranei in cresterea organismului). Afla cum trebuie sa se poarte fata de semenii lor si sunt stimulati sa aiba incredere in capacitatea lor de a reusi.

Nutritionistul recomanda Pofta de povesti

 ESTE O FORMA EXCELENTA DE DIVERTISMENT, UN INSTRUMENT EFICIENT DE INVATARE SI UN CADOU INSPIRAT

“Pofta de povesti” este o carte deosebita, o experienta pozitiva pentru copii – pe langa faptul ca este foarte amuzanta, are si valorare didactica. Poate fi folosita inclusiv in gradinite si scoli primare (“Bobul de mazare si printesa”, “Cele trei zane ale gradinii”, “Uriasul Barba-Cot a mancat morcovul tot”) si devine un cadou excelent pentru aniversari si vizite. NU UITA SA DESCARCI eBOOK-ul (MAPA DIGITALA). Lectura placuta!

Psihologul recomanda Pofta de povesti

Format: 28x21.5 cm | Numar pagini: 56 | Color, brosata, coperta plastifiata

Contine CD (in interior). Beneficiaza de eBook gratuit. ISBN: 978-606-93882-2-8

 Citeste aici parerile primilor cititori. 

CLICK AICI  si vezi cartea listata oficial pe site-ul Book Awards (scroll down).

CLICK AICI, tasteaza orice cod postal din SUA si afli cea mai apropiata librarie care vinde cartea (versiunea in engleza se numeste Yummy Stories).

CLICK AICI daca vrei sa afli mai multe, cum ar fi recenzii si alte premii internationale.

Premii Pofta de povesti

Cartea este recomandata incepand de la 4 ani in lectura adultilor iar pentru citire independenta, de la 7-8 ani (pentru copiii care s-au antrenat si pot citi singuri sau cu foarte putin ajutor). A aparut la Editura Tandem Media in iunie 2015. Este prima aparitie din Colectia Copilul Verde. NOU! Versiunea in engleza a acestei carti, o editie tiparita in SUA - Yummy Stories. Click aici pentru descriere si film de prezentare. 

A aparut continuarea! Cartea "Fintifliuşcă merge la şcoală" este interactivă si aici poti vedea filmul de prezentare.

Carte Fintifliusca In drum spre gradinita si scoala 1 taliometru

Feedback cititori


Hrana + Educatie + Distractie