inapoi la cumparaturi vezi cosul
Cadouri multimedia personalizate

Atentie! Libraria online s-a mutat! Incepand de la 02.10.2016 o gasiti la aceasta noua adresa: librarie.copilulverde.ro. Va asteptam!

Surpriza Oamenilor de Zapada - audio CD personalizat

Cauti un dar deosebit pentru aceasta iarna? E chiar aici. Acest nou CD personalizat de la Copilul Verde este fabulos! Va fi o mare surpriza pentru copilul care il va primi. De ce?

Trei oameni de zapada haiosi si talentati vor vorbi cu el, ii vor canta prenumele si numele de familie - imaginati-va reactia copilului si cum va intreba pe toata lumea de unde stiu oamenii de zapada numele lui!? Acestia vor intra in casa copilului, ii vor canta melodii inedite de iarna, ii vor spune poezii dar si o poveste despre un dragon si o printesa. Plini de umor si har, cele trei personaje il vor distra pe copil si il vor impresiona. Struna este Omul de Zapada cantaretCununa este Omul de Zapada poetVorbabuna este Omul de Zapada povestitor

Click si asculta fragmente din CD, in filmul de mai jos:

 

Artisti

Naratori: Andrei Ionescu (in rolurile Struna si Cununa); Cristi Ionescu (in rolul Vorbabuna)

Muzica originala si interpretare: Andrei Ionescu

Texte si concept: Luminita Alexandru

 Tracks

1. Cioc-cioc! Cine e acolo? (aparitia personajelor) 2. Intalnirea cu cei trei Oameni de Zapada (intalnirea cu copilul) 3. Bulgaras de Struna (Omul de Zapada cantaret isi etaleaza talentul) 4. Struna: Iarna grijulie (cantec) 5. Bulgarasi muzicali (improvizatie) 6. Vorbabuna: Un dragon si o printesa (Omul de Zapada povestitor spune o poveste) 7. Bulgarasi de Cununa si Struna 8. Cununa: Ninge iar (Omul de Zapada poet spune noua lui poezie) 9. Bugarasi de Cununa, Struna si Vorbabuna (cei trei Oameni de Zapada isi fac o formatie muzicala) 10. Struna, Cununa si Vorba buna: Ninge iar (formatia celor trei Oameni de Zapada transforma poezia intr-un cantec minunat) 11. Bulgarasi de bun ramas (oops, personajele incep sa se topeasca in casa, asa ca fug repede afara, salutandu-l pe copil)

CD personalizat Copilul Verde

CD-ul are carcasa festiva, Digipak (R) (cartonata) si poate fi daruit cu stil, fiind un produs premium. Ilustratii: Anda Ansheen; layout & design: Cristina Topolski.

CD-ul poate fi daruit si in ianuarie-februarie deoarece are ca tema iarna in general si nu face referire in mod special la Craciun. Varsta recomandata: de la 3 ani.

Atentie! Acest CD va fi personalizat deci are o durata de expediere de 5-6 zile din momentul in care avem toate datele corecte.

CD Surpriza Oamenilor de Zapada

Cum puteti comanda?

1. Adaugati produsul in cos.

2. In formularul de comanda, completati corect toate datele solicitate. La rubrica Mesaj trebuie sa scrieti, in aceasta ordine: PRENUMELE  dar si NUMELE DE FAMILIE al copilului. Daca are doua prenume, le puteti trece pe amandoua si puneti in paranteza prenumele folosit zi de zi. NU uitati sa scrieti numele de familie!

Pot fi mentionati doi sau trei frati pe acelasi CD? Da, sigur. Trebuie sa scrieti toate prenumele si apoi un nume de familie, de ex: Maria si Ioana Popovici (NU Maria Ioana Popovici - pentru ca asa pare a fi acelasi copil, cu doua prenume).

Daca pe acelasi formular de comanda ati inclus si alte produse personalizate, specificati daca sunt pentru nume diferite (de exemplu comandati "In drum spre gradinita si scoala 1" pentru Alina Chiper si "Surpriza Oamenilor de Zapada" pentru Andreea Popescu).

Daca este un nume neobisnuit sau avem dubii in privinta pronuntiei, va vom suna pentru clarificari.

In momentul in care personalizarea este gata si coletul este pregatit, veti primi un email, cu factura atasata. In curs de 1-2 zile de la acel email, veti primi coletul. Va rugam sa va verificati zilnic casuta de email, inclusiv folderul Spam.

Vreti sa faceti o surpriza dubla copiilor? Ei vor fi fericiti sa descopere cele 3 personaje amuzante intr-o carte noua si chiar sa le coloreze. Cei trei Oameni de Zapada sunt noii prieteni ai dinozaurului Fintifliusca. Click si vedeti cartea!

Oamenii de zapada si Fintifliusca

Cum puteti avea transport gratuit? E simplu: comandati impreuna cu o prietena sau colegii de la serviciu - peste 150 de lei, transportul este gratuit.

Vi se pare un dar grozav? Dati de stire si prietenilor, prin share. Va multumim si va dorim o iarna de vis!

Noutati Copilul Verde

  parerea ascultatorilor


Hrana + Educatie + Distractie