inapoi la cumparaturi vezi cosul
CD-uri - povesti si muzica

Atentie! Libraria online s-a mutat! Incepand de la 02.10.2016 o gasiti la aceasta noua adresa: librarie.copilulverde.ro. Va asteptam!

Yummy Stories - CD audio - nivel avansat
Cadou: carte Yummy Stories pentru Kindle sau PC

Ti-ai inscris copilul la cursuri de engleza? Cauti carti si CD-uri de calitate? Esti la locul potrivit. Acest CD va dezvolta vocabularul copilului, il va distra si ii va stimula interesul pentru legume si fructe. Cu o coloana sonora originala si povesti amuzante, Yummy Stories este o alegere excelenta.

O dramatizare de exceptie, in limba engleza, a cartii Pofta de povesti, premiata international. 

 Important de retinut. Dupa livrarea comenzii, te rugam sa ne trimiti un mesaj la comenzi@ copilulverde.ro in care sa specifici ce format al cartii electronice Yummy Stories doresti sa primesti: MOBI (daca folosesti Kindle) sau PDF (pentru PC, tableta etc.). Dupa confirmarea livrarii, vei primi un link de unde poti descarca instant formatul dorit.

Ebook gratuit CD Yummy Stories

CD-ul reprezinta dramatizarea cartii omonime, laureata mai multor premii literare internationale. Viziunea artistica difera de CD-ul variantei in limba romana - muzica si interpretarea te vor surprinde. Ceea ce vei asculta este varianta pentru piata de carte si CD din SUA si Canada.

Premii Yummy Stories

Critica literara din SUA a denumit cartea: "perfecta pentru citire cu voce tare", "o carte ce poate fi folosita in scopuri didactice", "o abordare geniala pentru a-i convinge pe copii sa-si manance legumele", "o carte cu o abordare vesela si plina de umor care sprijina formarea obiceiurilor alimentare sanatoase".

Premii Yummy Stories

 Afla mai multe despre editura noastra.

Acest CD poate fi comandat in Romania EXCLUSIV pe site-ul nostru. Produsul este disponibil si pe Amazon.

 


Hrana + Educatie + Distractie