inapoi la cumparaturi vezi cosul
CD-uri - povesti si muzica

Atentie! Libraria online s-a mutat! Incepand de la 02.10.2016 o gasiti la aceasta noua adresa: librarie.copilulverde.ro. Va asteptam!

In drum spre gradinita si scoala vol.3

ATENTIE! LIBRARIA S-A MUTAT AICI: http://librarie.copilulverde.ro/

Seria de edutaining se bucura de un real succes in randul copiilor si parintilor - e timpul pentru volumul nr.3! Cu ajutorul acestui CD bilingv (in limbile romana si engleza), veti petrece peste 55 de minute amuzante, in care veti invata foarte multe lucruri folositoare. Varsta recomandata: de la 4 ani la... 100 ani.

Tema acestui volum: "Dulciurile sanatoase"

Buha si Owliver ii invita pe copii in Cofetaria Naturii, unde pot descoperi delicioasele fructe proaspete dar si stafidele si curmalele uscate, pudra de roscove plus nucile de cocos. Noile cantece si momente distractive ii invata pe copii lucruri noi, informatii folositoare privind stilul de viata sanatos dar si reguli de buna purtare. Calatoria printre genurile muzicale ("Plantele si muzica") dezvolta simtul estetic si formeaza cultura muzicala. "Caleidoscopul cu fructe si legume" foloseste o tehnica speciala de expunere, corelare si memorare a datelor/cifrelor, stimuland astfel gandirea (capacitatea de analiza si sinteza). 

Deci ce se va intampla cu copiii care vor primi acest volum? Vor asculta cu interes, vor asimila cu brio sfaturile, vor rade si vor canta in gura mare si... vor simti o mare pofta pentru dulciuri sanatoase, cum ar fi fructele proaspete sau cele uscate. Cititi la finalul acestei pagini cateva dintre mesajele primite de la ascultatorii primelor 2 volume.

CD-ul este livrat incepand cu data de 8 februarie 2016.

Si acum aveti ocazia sa vedeti "vocea" bufnitelor, in excursie prin Maroc. :) Dintre palmieri, Andrei Ionescu va prezinta noua productie, in filmuletul de mai jos. Nu uitati ca acest CD este complex si sa comprimi peste 55 de minute in doar 5 minute de trailer este o misiune dificila - ceea ce veti asculta este ca o feliuta dintr-un tort imens... Il veti savura cu adevarat ascultandu-l integral.

Curprins:

 1.    Cipdiridida – salutul bufnitelor 1:39

2.    Cofetaria naturii: dulciurile sanatoase {Smochinele, Cofetaria Naturii – cantec} 7:55

3.    Bunele maniere la masa {Plescaitul, Sa multumim bucatarului} 5:18

4.    Curiozitati despre stafide {Ce este o stafida, Cum alegem stafidele deshidratate natural, Cainii si stafidele} 5:18

5.    Plantele si muzica {Genuri si stiluri muzicale - Buha canta reggae si hip hop, Ghicitoarea muzicala - Castravetele} 5:35

6.    Poveste noua "Mazui Mazarui vrea sa fie marmota" 10:40

7.    Curiozitati despre curmale si roscove {Cultivare, Beneficii, Copiii vs dulciurile de pe raft, Sfaturi din scorbura} 9:14

8.    Caleidoscopul cu fructe si legume {Curiozitati din lumea plantelor si animalelor} 7:46

9.    Invitatie la lectura {O poveste pe zi} 2:38

.......................................................................................................

Narator si interpret: Andrei Ionescu >>> Texte si concept: Luminita Alexandru

Muzica originala: Andrei Ionescu >>> Narator povestea 6: Cristi Ionescu

Seria In drunm spre gradinita si scoala

Pentru o eficienta ridicata, este recomandat sa ascultati volumele in ordinea aparitiei, deci sa incepeti cu vol.1 (singurul personalizat), dupa minim 2 saptamani - vol.2, apoi vol.3 si tot asa. Nivelul limbii engleze folosite creste impreuna cu seria, ca si bagajul de informatii. De asemenea, CD-urile au legatura unele cu altele, facandu-se referiri la momente sau rubrici din volumele precedente. Nu este necesar ca ascultatorul sa cunoasca limba engleza de nivel mediu sau avansat pentru a intelege aceste CD-uri - limba engleza completeaza informatia in limba romana (dar si provoaca ascultatorul - va dori sa invete mai mult).

Click pe pozele de mai jos pentru a intra in paginile celorlalte volume, a afla detalii si a le comanda:

In drum spre gradinita si scoala 1 In drum spre gradinita si scoala 2

Nota Va rugam sa retineti ca doar vol.1 este personalizat. Atunci cand in cos se afla volumele 2 sau 3 dar nu si vol.1, NU este necesar sa specificati numele copilului in rubrica Mesaj.

 

 Cateva dintre parerile ascultatorilor volumelor 1 si 2:

Pareri ascultatori

 Asculatorii fideli pot avea parte de mari surprize, de exemplu... sa fie sunati de cele doua personaje preferate, prin Skype. Click pe filmul de mai jos si ascultati un colaj de la prima sesiune de convorbiri online cu copiii care detin volumele 1-2-3. In fiecare luna oferim copiilor astfel de experiente de neuitat.

 


Hrana + Educatie + Distractie