inapoi la cumparaturi vezi cosul
CD-uri - povesti si muzica

Atentie! Libraria online s-a mutat! Incepand de la 02.10.2016 o gasiti la aceasta noua adresa: librarie.copilulverde.ro. Va asteptam!

In drum spre gradinita si scoala vol.2

ATENTIE! LIBRARIA S-A MUTAT AICI: http://librarie.copilulverde.ro/

 

Seria de edutaining (pentru copii peste 4 ani) continua cu vol.2. CD BILINGV! Cele doua personaje, Buha si Owliver, stimuleaza eficient interesul copiilor pentru legume, fructe, joaca afara (le fac pofta de mancare sanatoasa si de invatare). Copiii vor invata multe lucruri folositoare, printre care si limba engleza. Ce face mai exact aceasta serie? Educatie prin distractie. Poate fi folosit cu succes acasa, in masina, la gradinita si la scoala primara.

Ce contine CD-ul:

Acesta este un CD unic, original, cu un impact pozitiv urias, de educatie prin distractie: peste 55 de minute de muzica de calitate, poezii, povesti, umor, jocuri istete, care ii transmit copilului informatii utile din numeroase domenii. CD-ul stimuleaza interesul copilului pentru legume, fructe, sport si lectura. Deci vrei un copil istet si sanatos, pregatit pentru viata? Sigur ca DA. Atunci, comanda-i acest CD si fii cu ochii pe urmatoarele volume. Este o productie complexa, cum n-ai mai intalnit si cel mai bine este sa auzi cum suna. Ai rabdare si urmareste filmul de prezentare de mai jos:

Subiectele volumului nr.2:

  1. Cipdiridida 2:10 (Buha si Owliver se prezinta)
  2. Totul despre salata de legume 7:41 (Ce este? /Din ce se prepara?/Salatele pe glob/Beneficiile consumului de salata/Cantec-joc "Legume colorate")
  3. Bunele maniere la masă 4:07 (Cum se mananca o salata de legume)
  4. Curiozitati despre salata 5:20 (Sa vorbim corect/Exemple de salate)
  5. Plantele si muzica 6:54.(Cantec-ghicitoare "Castravetele", in varianta blues, country, jazz, pop si rock - Buha canta!)
  6. Fintifliusca merge la scoala 14:26 (poveste; vezi si cartea omonima)
  7. Curiozitati despre varza 7:49 (Salata de varza pe glob/James Cook/Marele Zid Chinezesc)
  8. Caleidoscopul cu fructe si legume 3:34 (Curiozitati)
  9. Invitatie la lectura 2:38

In rolurile Buha si Owliver, muzica originala si interpretare: Andrei Ionescu

Narator povestea 6: Cristi Ionescu

Texte si concept: Luminita Alexandru

CD-ul contine povestea "Fintifliusca merge la scoala" - gasesti cartea aici.

CD-ul are carcasa slim (subtire) pentru a ocupa putin spatiu in torpedou si in biblioteca - vor urma muuuuulte alte volume. Desene pe coperta: Anda Ansheen.

seria In drum spre gradinita si scoala

Atentie, doar vol.1 al seriei este personalizat! Incepand de la vol.2, textele sunt bilingve, copiii invatand si limba engleza.

Pentru o eficienta ridicata, este recomandat sa ascultati volumele in ordinea aparitiei, deci sa incepeti cu vol.1, dupa minim 2 saptamani vol.2, apoi vol.3 si tot asa. Nivelul limbii engleze folosite creste impreuna cu seria, ca si bagajul de informatii. De asemenea, CD-urile au legatura unele cu altele, facandu-se referiri la momente sau rubrici din volumele precedente. Nu este necesar ca ascultatorul sa cunoasca limba engleza nivel mediu sau avansat pentru a intelege aceste CD-uri - limba engleza completeaza informatia in limba romana (dar si provoaca ascultatorul de a dori sa invete mai mult).

In drum spre gradinita si scoala 1 In drum spre gradinita si scoala 3

 

Click si urmareste filmul de prezentare pentru debutul seriei:

Asculatorii fideli pot avea parte de mari surprize, de exemplu... sa fie sunati de cele doua personaje preferate, prin Skype. Click pe filmul de mai jos si ascultati un colaj de la prima sesiune de convorbiri online cu copiii care detin volumele 1-2-3. In fiecare luna oferim copiilor astfel de experiente de neuitat.

 


Hrana + Educatie + Distractie